Catequesi

Catequesi de comunió

DILLUNS 18h

SESSIÓ DE CATEQUESI

Tots els dilluns, els xiquets i xiquetes de Catequesi de Comunió es reuneixen junt a les seues catequistes per preparar-se per a rebre aquest sacrament.

Patronat

Please reload

Els xiquets de 1r a 3r de primària acudeixen cada dilluns al patro per a, junt a les seues catequistes, preparar-se per al Sagrament de la Comunió.

 

​Som un grup de monitors i monitores d'edats variades i xiquets i xiquetes de 3r de primària fins a 1r de batxillerat de la parròquia que, dissabte rere dissabte, ens reunim per fer diferents tipus d'activitats, amb un transfons religiós i sempre trasmetent els valors cristians. A més a més també ens reunim per fer convivències i campaments al campament de Navalón i altres tipus d'activitats.

 

​Som un grup de jóvens de 14 a 17 anys, que junt als nostres monitors de confirmació ens reunim cada dimecres per preparar-nos a rebre el sagrament de la Confirmació. Ens plantegem la fe cristiana des d'una òptica juvenil, compartint en grup els nostres dubtes i superant vergonyes. També participem en  diferents activitats de la parròquia i en convivències a Navalón.

Tots els dimecres, 20:15 PM

Catequesi de Confirmació

Seguim amb la dinàmica del curs, ens veiem al Patronat per seguir amb les sessions formatives de Confirmació.

Please reload

Parròquia Sant Jaume Apòstol d'Algemesí ©

  • facebook-square
  • Blogger Black Square
  • youtube-square