Taizé

Taizé

Oració al Wacken (Strasbourg)

Oració al Wacken (Strasbourg)

Oració a una parròquia de Praga

Oració a una parròquia de Praga

El Senyor

El Senyor

Oració a Letnyany (Praga)

Oració a Letnyany (Praga)

Oració a la catedral de Praga

Oració a la catedral de Praga

Encontre Europeu de Taizé

Com és una pregària de Taizé?

L'encontre a la parròquia de Sant Jaume

 

Aquest cap d’any, l’Encontre Europeu es celebrarà a la ciutat de València, i és per això que a Algemesí també arribaran joves d’arreu del món, els quals seran acollits a les diverses parròquies del poble.

Les famílies que així ho desitgen podran acollir joves peregrins a les seues cases, per això només caldrà emplenar una de les fulletes que repartirem i estaran disponibles a la Casa Abadia. En aquestes fulles, a banda de les dades pròpies, també s’anotaran preferències, com per exemple el nombre d’acollits.

Durant l’estada dels peregrins, la gent de la parròquia i demés interessats podran participar de les oracions pròpies de l’encontre si així ho desitgen (hagen acollit o no).

El dia a dia de l’encontre començarà amb una oració al matí a la Basílica, seguit de la reflexió i intercanvi en xicotets grups i la marxa cap a València en transport públic. Allí els joves recolliran un picnic per dinar i sopar, assistiran a una oració a migdia i una de vesprada, a més de poder participar dels diferents tallers que es programaran. En acabar, cadascú tornarà a la seua casa, també amb transport públic.

Per tal d’organitzar l’acollida i les diferents activitats al poble, s’ha constituït un Equip de Preparació Local al que està convidat a participar tot aquell interessat, siga o no de la parròquia. Per ajudar no és necessari acollir i a l'inrevés.

Com puc acollir?

Pots emplenar el següent formulari o emplenar una de les fulletes que s'han repartit i entregar-la a la Casa Abadia o a la Sagristia.

Com puc ajudar?

Si vols formar part de l'Equip de Preparació Local pots enviar un correu a taizesantjaume@gmail.com o preguntar-li a D. Jesús. A la cartellera trobaràs més info!

Contacta amb nosaltres!

Pots contactar amb nosaltres de diferents formes per consultar dubtes, preguntes, fer suggerències o allò que vulgues:

  • Envia un correu electrònic a la direcció taizesantjaume@gmail.com

  • Per telèfon al número 639 55 50 37

  • O posa "m'agrada" a la nova pàgina de facebook!

Mira quantes famílies volen acollir!

Parròquia Sant Jaume Apòstol d'Algemesí ©

  • facebook-square
  • Blogger Black Square
  • youtube-square

Aquests encontres es caracteritzen per ser setmanes on es prega tres vegades al dia, on l’oració comú amb la comunitat (caracteritzada pels seus cants meditatius) s’alterna amb el compartir en grup i la reflexió en solitud. A Taizé cada persona assumeix part de les tasques pràctiques i contribueix en les despeses en funció dels mitjans del seu país.