Schola Cantorum

Fundada el 1971, la Schola Cantorum d'Algemesí sota el mestratge i esperit del seu fundador Diego Ramón Lluch i recollint any rere any el testimoni dels 2400 cantors que han cantat en alguna de les nombroses agrupacions corals, ha esdevingut, a la ciutat d'Algemesí, una manifestació cultural important.Una associació musical adaptada al llarg dels anys a les necessitats d'expressió de la música coral i instrumental, recolzada pel poble d'Algemesí i amb un volum d'activitat que va més enllà de les 25 hores setmanals, 500 membres en actiu i una mitjana de 25 concerts i actuacions per any.

La Schola inicià la seua activitat pública l'any 1971 al si de la Parròquia de St. Jaume, on l'agrupació va prendre consistència, essent la col·laboració en les celebracions més importants de la Basílica, part essencial de l'activitat. Actualment l'Entitat està constituïda legalment com a associació cultural sense ànim de lucre des de 1990.

L'Entitat pertany a la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana i manté relacions amb la Federació Nacional de Pueri-Cantores i amb la Federació Catalana d'Entitats Corals. L'activitat fonamental és la pedagogia i la interpretació musical especialment de la música coral.

Contacta amb nosaltres:

Schola Cantorum Algemesí

Plaça Cabanilles, 1.

46680-Algemesí.

 

O pots enviar-nos un correu a:

scholalgemesi@gmail.com

Troba'ns a les

xarxes socials!

  • Facebook Vintage Stamp
  • Twitter Vintage Stamp

Parròquia Sant Jaume Apòstol d'Algemesí ©

  • facebook-square
  • Blogger Black Square
  • youtube-square